Jogi Nyilatkozat

A www.bocskaikollegium.hu honlap üzemeltetője és a szerkesztő nem vállalnak felelősséget azokért a károkért, amelyek a ...

... honlap létezéséből, használatából, vagy éppen használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, eredően. Továbbá vonal- vagy rendszerhibából, esetlegesen általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

Elektronikus kapcsolat, szoftver, technikai probléma miatti információhiányért, elavult tartalmakért úgyszintén nem vállalunk felelősséget.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítsük, töröljük vagy módosítsuk a Honlapon található információkat. Beleértve jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközlünk, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesítjük látogatóinkat.

A közölt információk technikai pontatlanságokat vagy nyomdai hibákat is tartalmazhatnak.
Más weboldalakon, egyéb helyeken megjelent írások tartalmáért és valódiságáért nem felel és szavatol a www.bocskaikollegium.hu

A Honlap használatából eredő kockázatot a látogató viseli.
Az oldal sütiket (cookie) használ a böngészési élmény fokozása céljából.