Váci SZC Kiváló Oktatója oklevelek átadó ünnepsége

"A Váci Szakképzési Centrum 2022-ben is kiosztotta az 2021/22-es tanévben alapított Váci Szakképzési Centrum Kiváló Oktatója-díjat. A díj szellemisége szerint a Váci Szakképzési Centrum vezetése erkölcsi és anyagi elismerésben részesítheti azokat a tanár kollégákat, akik munkájuk során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak."
A díjazottakról és az átadásról képriport a VSZC oldalán itt tekinthető meg. Szöveg és kép forrása: www.vszc.hu


 A képen Tumann Judit kolesz igazgató (b1.) Dian János (b2.) a Boronkay igazgatója és kitűnő tanárai Kemenes Tamás (b3.) Szlobodnikné Kiss Edit (b4.) Szigeti Ágota (b6.), Jendrék Miklós (jobb szélen).

Tumann Judit igazgató méltató mondatai, az oklevél és díj átvétele után az utolsóként pódiumra szólított Orbán Ákos nevelőtanár (b5.) a következőképpen köszönte meg az elismerést.

"Nagyszerű kollégák, szaktanárok kiváló méltatásai után, igazán megtisztelő és megható kollégiumi nevelőtanárként itt állni a díjazottak között. Annál is inkább, mivel a mi munkánkat nem kifejezetten osztályzatokban és tanulmányi versenyeredményekben mérik.
Bár az imént hallott laudációból valamiért kimaradt az egyik büszkeségem, a 8 éve létrehozott, talán az ország egyetlen kollégiumi terepfutó szakköre.
Amikor a terepfutó csapatom tagjaival napkeltére, vagy napnyugtára felfutunk a Börzsöny tetejére Csóvira és a 17-18 éves lányok és srácok - talán először látnak napkeltét a felhők fölött, és a diákokkal együtt átélt libabőrös "AHA ÉRZÉS" a mi munkánk legnagyobb elismerése!

Az a libabőrös "AHA ÉRZÉS", amit most is érzek. KÖSZÖNÖM a megtisztelő kitüntetést!"