Szecskaavató 2017. 10. 05.

Szép őszi napsütésben sikeres volt az idei szecskaavató.

További képek.

Egy Rózsaszín unikornis beszámolója.

Szecskaavató
Amikor megtudtuk, hogy a kollégiumban is lesz szecskaavató nagyon izgatottak lettünk. Kíváncsian vártuk, hogy itt milyen feladatok lesznek. Az előzetes feladatok érdekesek és kreativitást igénylőek voltak. Személyes kedvencem a tanárokkal való fényképezkedés, és a rózsaszín tárgy behozatala volt. Az első feladatok fizikai edzettségünket tették próbára, de erre később is sor került mikor a lelátókat át kellet hozni a Boróból a koliba. A „repülő” szó hallatára még napokig hasra vágtam magam. Élveztük, amikor a szörp a nyakunkba borult, vagy amikor tojás csattant a fejünkön és a liszt ködként vett körül minket. Csodás hangunk betöltötte az egész udvart a karaoke alatt és mikor szívünk választottjának olvastuk fel romantikus versünket. Jó volt hatan két lábon állni, még sosem csináltam ilyet, táncolni viszont mindenkinek mindkét lábán kellett. Ez többé- kevésbé azért sikerült is.
Az őszinte eskünket letéve távozhattunk, kivéve az utolsó három helyen végzett csapatot, ők pakolták el a romokat. Ez természetesen nem a Rózsaszín unikornisokra vonatkozott. Ők boldogan nyargaltak el egy szivárványon
rózsaszín felhőt húzva maguk után. Rájuk egy hatalmas pizza várt a szivárvány végénél, a véka arany helyett, de azt hiszem, így mégis jobban jártak.  
Egy Rózsaszín unikornis