Rólunk

Kollégiumi leporello

A különböző pályaválasztási kiállításokon, iskolai beiratkozásokon rendszeresen megjelenünk a kollégiumi életet bemutató tablóval. Nevelőtanáraink fogadják az érdeklődőket akik a kollégiumi élettel kapcsolatos tudnivalókon túl, a beiratkozáshoz, kollégiumi jogviszonnyal kapcsolatos információkhoz juthatnak. Ezek egy része található dióhéjban az alábbi ismertető kiadványunkban. (Frissítve 2017.09.11.)

A szórólap egyik oldala (nagyítható)

Tags: 

A kollégiumtörténet legfrissebb lapjáról

A 2016/2017-es tanévtől kezdődően, újabb döntések következtében, már a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) fenntartónál, a Váci Szakképzési Centrum Bocskai István Kollégiuma néven működünk. További újdonság, hogy szeptembertől a Váci Szakképzési Centrum Király Endre Szakközépiskolája, Szakiskolája diákjainak is otthont adunk, és a nevezett intézmény hozzánk beolvasztott kollégiumának nevelőtestületével kiegészülve kezdtük meg augusztusban a tanévre való felkészülést is.

A teljes Kollégiumtörténet itt olvasható.

A kollégium ma

A Váci Szakképzési Centrum Bocskai István Kollégiuma a városi oktatási centrumban, a Szérüskertben foglal helyet.
A diákok zömének - az adott oktatási intézmény megközelíthetőségének, sportolás és természethez való közelség szempontjából - optimális környezetben. Három iskola, a Boronkay, Madách és Bernáth, valamint a Sportcsarnok szomszédságában, a Duna-partjától karnyújtásnyira.