Aktuális hírek

Karácsonyi Gyűjtés>MikulásGyár

FOLYTATJUK a 2018-ban elindított nemes hagyományt szeretnénk folytatni.!

Máris szép számmal érkeztek adományok, a fél Lidl már a DÖK teremben van.

Legyél TE IS benne, mint az elődeid!
2020-ban a Covid, digitális oktatás miatt megszakadt, de a DÖK idén újra szervez gyűjtést.

Az adományokat csoportonként gyűjtjük. 
A DÖK tagok a csoportvezető tanárokkal egyeztetett időpontban veszik át.

TÁJÉKOZTATÁS

A kollégiumban kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató, magát egészségesnek érző diák tartózkodhat. Idegen személy (köztük a szülők is) csak érvényes védettségi igazolvánnyal engedhetők be.

Covid-19 fertőzésre utaló tünetek esetén a kollégistát mihamarabbi hazautazásáig el kell különíteni. A tüneteket mutató diák gondviselőit nyomatékosan kérjük, hogy a Covid-teszt eredményről a dokumentum bemutatása mellett haladéktalanul tájékoztassák a kollégiumot!

A tüneteket mutató diák közvetlen környezetében élő tanulóknak (szobatársak) ugyancsak haza kell utazniuk. Ők legkorábban abban az esetben térhetnek vissza, ha a tüneteket mutató társuk a negatív Covid-teszt eredményt eljuttatja a kollégium számára. Erről a szobatársakat értesítjük.

Amennyiben a Covid fertőzöttség igazolódik, tájékoztatjuk a területi járványügyi hatóságot.

A fenti tájékoztatás a 2021. december 1-től hatályos „Intézkedési terv a Váci SZC Bocskai István Kollégium járvány elleni védekezéssel kapcsolatos eljárásrendje a 2021/2022. tanévben” című dokumentum alapján készült, mely teljes terjedelmében a kollégium honlapján olvasható. [A szerk megjegyzése: a kollégium honlapjáról elérhető innen.]

Tumanné Horváth Judit igazgató

Kötelező a maszk

Tisztelt Szülők, kollégista Diákok!
 
A Covid-19 járvány negyedik hullámának rohamos terjedése miatt a kollégium zárt tereiben is kötelező lesz az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése 2021. november 21. vasárnaptól.
A diákoknak saját szobájukban és a tanulószobákban (amennyiben egymástól tartható a minimum 1,5 méteres távolság) a maszk viselése nem kötelező. Kérjük, hogy a tanulók egymás szobájának látogatásától tartózkodjanak.
 
Tumanné Horváth Judit igazgató