2020-2021. tanév

Szállásigénylésről igazgatói levél

Tisztelt Szülők, Kollégista Diákok!

Igény esetén biztosítanunk kell a szállás lehetőségét azon kollégista diákok számára, akik tanulmányi kötelezettségeiket otthonukból nem tudják teljesíteni – ilyenek a szakmai gyakorlati órák, vizsgák.
Fenti igényüket a pontos nap(-ok) megjelölésével kérem az alábbi e-mail címen jelezni: tumann.peter@bocskaikollegium.hu

Igazgatói tájékoztató a 2020.11.10. kiköltözéssel kapcsolatban

A kormányzat döntésével összhangban (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-bejelentese-varhato-legujabb-vedelmi-intezkedesekrola kollégium 2020.11.10. kedd 20 órakor bezár. Amennyiben az aznapi hazautazását valaki nem tudja megoldani, éjszakára a kollégiumban maradhat.  

A hiányzó tanulók és azok, akik az összes holmijuk hazaszállítását egy alkalommal nem tudják megoldani, hétfőtől-csütörtökig 8-18 óráig, péntekenként 8-16 óráig jöhetnek kipakolni, kulcsokat leadni. Kérjük érkezésüket előzetesen jelezni az alábbi telefonszámon: +36 27 317-938

Itt van

az őszi szünet
előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök).


A bő egy hét szünet alatt adódhat alkalom a szabadban, garantáltam covid mentes környezetben végzett testmozgásra, kikapcsolódásra.
A szünet utáni első tanítási nap. 2020. november 2. (hétfő).
A kollégium nyit november 1. vasárnap 17 órakor.

 

 

Koronavírus intézkedési terv és házirend kiegészítés

Az alábbiak frissítve: 2020.09. hónapban, illetve 2020.10.05-én.

A VSZC Bocskai István Kollégium koronavírus miatti járványügyi készültség alatt alkalmazandó eljárásrendjéről Intézkedési terv_Bocskai 1. sz. módosítása (hatályos 2020.10.01-től visszavonásig),
a készültség ideje alatti időszakra vonatkozó Házirend kiegészítés "Házirend kiegészítés Covid" a címekre kattintva olvshatóak.
A dokumentumokban foglaltak szigorú betartását kérjük miden érintettől.

(A pdf állományok megnyitásához szükséges egy ingyenesen innen letölthető alkalmazás

Kiegészítés a beköltözéssel kapcsolatos információkhoz

 

Tisztelt Szülők, beköltözésre váró Diákok!

A 2020. augusztus 24-én honlapunkon közzétett, beköltözéssel kapcsolatos információkat az alábbiakkal egészítjük ki:

- Kérjük, lázas, hőemelkedéses állapotban senki ne induljon útnak!
- Minden nevelőtanár igyekezett a szobabeosztás elkészítésekor az egyéni igényeket figyelembe venni. Előfordulhat, hogy nem sikerül mindenki kérését érvényesíteni, ezért kérjük, a beköltözés során ilyen jellegű kérésekkel ne hátráltassák annak zökkenőmentességét. Amennyiben mód van rá, a tanév során igyekszünk az igényeknek megfelelő módosításokat elvégezni.

- A menza ügyintéző tájékoztatása szerint azok a tanulók, akik az elmúlt tanévben már kötöttek gyermekétkeztetési megállapodást Vác Város Gazdasági Hivatalával és nem voltak jogosultak térítési díj kedvezményre, nem kaptak kitöltendő dokumentumokat.

- A tanév folyamán az étkezéssel kapcsolatban kérjük, a lemondásokkal a menza ügyintézőhöz, észrevételeikkel Vác Város Gazdasági Hivatalához forduljanak.

- A járványügyi készültség miatt kiadott intézkedési tervnek megfelelően nyilatkozatot kérünk a diákok háziorvosának személyéről és elérhetőségeiről. A nyilatkozatot kitöltve kérjük a beköltözéskor a többi dokumentummal együtt leadni.

- Jelen helyzetben intézményünknek a megszokott rendtől eltérően kell működnie. Emiatt házirendünket kiegészítéssel módosítani volt szükséges.

Nevelőtanáraink legkésőbb a mai napon a fentieket elektronikus levélben is elküldik. A levélben a Gazdasági Hivatal elérhetőségeit, az említett nyilatkozatot és a házirend kiegészítés kivonatát mellékeljük.

Vác, 2020. augusztus 28.

Tumann Péter
igazgatóhelyettes

Oldalak